Sens dubte un dels restaurants de moda, però la seva fama parteix de la cuina, del producte i de la proposta. Així tal com hi ha locals que cauen en l’oblit perquè només són façana, aquí hi ha fonaments, així que tenim Suculent per anys.

Carles Abellan es posa al capdavant d’aquest projecte malgrat que als fogons hi trobem Antonio Romero. La proposta és temptadora, si “suculent” és sinònim de deliciós, també hi trobem una altra definició: sucar-lent. I és que en aquesta casa de menjars volen que agafem la cullera i escurem amb el pa.

Obre des de les 9 h del matí fins a la 1 h de la matinada amb diferents propostes gastronòmiques: des d’un esmorzar fins a un sopar, passant per l’hora del vermut on podem veure les seves ofertes en un divertit mostrador obert al carrer. Amb aquest aire nostàlgic de recuperar plats una mica oblidats, també recupera un disseny rústic amb elements contundents però que de seguida associem als nostres records d’una antiga taverna.

Cuina de proximitat i de bon producte. També cuina tradicional elaborada amb tècniques actuals que donen una nova imatge a un cap i pota (11,20 €), uns bunyols de bacallà (2 €/ud) o unes mandonguilles (12,90 €). Però també amb propostes suggerents com unes carxofes amb maionesa de tòfona (9 €) o rajada amb mantega negra (16,20 €). Tapes, llaunes i taules d’embotits tanquen una oferta amb alguns clàssics i altres que canvien segons temporada. Carta de vins agrupada per rangs de preus. Una recomanació per les postres: pastís de formatge brie amb gelatina de moscatell (6 €), per als qui els hi agradi el formatge i pels qui no. Equilibri perfecte.

Parelles que discutiu entre anar a menjar un plat de cullera o anar a picar alguna cosa, aquí teniu la solució. No apte per vegetarians ni pels que preferiu menjar lleuger.

Suculent Casa de Menjars
Rambla del Raval, 43
08001 – Barcelona
Telf. 93 443 65 79 (obert de dimecres a diumenge)
http://www.suculent.com

Comparteix: