Als foodies ens agrada gaudir de les celebracions perquè és una excusa perfecte per sortir a sopar. Celebrar aniversaris, sants, dates senyalades, victòries, reconeixements, èxits i una llarga llista de motius que mereixen una visita a un restaurant. Però aquest cop el mèrit es vostre, així que volem que sigueu vosaltres els que sortiu a menjar fora.

Gràcies a vosaltres ja som 1.000 seguidors al Facebook i gairebé 2.ooo a Instagram!

Per festejar-ho ens hem buscat uns companys que també són a punt de brindar per encetar el miler al Facebook, els nostres amics de La Taverna el Ficus. Fa més de dos anys descobríem aquest restaurant del barri del Guinardó, i des de aleshores és una de les nostres visites recurrents per poder gaudir d’un bon menjar i una conversa inesgotable sobre gastronomia.

Així que entre tots vosaltres sortegem un àpat per dues persones a la Taverna el Ficus que inclou: un aperitiu acompanyat d’una canya o vermut, seguit de dos entrants, i després podreu escollir entre un arròs, plat de pasta fresca o bé alguna especialitat de peix o carn. Per acabar, haureu de triar un dels seus postres casolans. Per beure inclou aigua, cervesa o vi de la casa. I tindreu temps de gaudir-ne fins al 30 de juliol, sempre reservant amb una setmana d’antelació. Al guanyador o guanyadora li enviarem per correu electrònic el val que haurà de presentar a la cita. 

Que us sembla?! Si voleu participar-hi us expliquem com fer-ho:

Des del Facebook, per participar al sorteig heu de seguir els següents passos:

  1. Seguir a Taverna del Ficus
  2. Seguir-nos a nosaltres Triemrestaurant.
  3. Compartir la fotografia del sorteig.
  4. Mencionar amb qui us agradaria compartir aquest regal i el perquè.

Des de Instagram, per participar al sorteig heu de seguir els següents passos:

  1. Seguir a Taverna del Ficus
  2. Seguir-nos a nosaltres Triemrestaurant.
  3. Fer ‘like’ a la fotografia del sorteig.
  4. Mencionar amb qui us agradaria compartir aquest regal i perquè.

El sorteig serà el dia 19 de maig i comunicarem el nom del guanyador/a les nostres xarxes i ens posarem en contacte amb ell/a per enviar-li el val regal.

Molta sort a tots!

Comparteix: