En un barri on la oferta de restauració ni és excessiva, ni és variada, ni és de molta qualitat, aquest petit restaurant és de les poques opcions gourmet que podem trobar.

La Marlen és la cuinera, la que prepara petits platets amb ingredients molt selectes, sense enganyar-los massa, just per potenciar-ne el sabor. En Toni, a la sala, els serveix amb la satisfacció de qui sap que l’oli escollit és dels millors que ha tastat, que el pa amb tomàquet és la famosa coca de Folgueroles i que el salmó no és d’un proveïdor qualsevol. Producte bo i ben tractat. Això fa que no sigui un restaurant assequible, sinó més aviat per una escapada de degustació. A la carta hi trobarem també algunes recomanacions de temporada. Destaquem l’assortit de croquetes per anar fent boca i també les carxofes, portades d’Itàlia. Trobareu plats clàssics, però cal tastar el salmó suke i també algun dels productes selectes com el micuit o el pernil. Per acabar, una selecció de formatges que ens faran a mida dels nostres gustos.     

El Restaurant Marlen Tastets és per sibarites però que no perd l’essència d’un restaurant de barri, amb la proximitat, la simpatia, la conversa i les bones recomanacions. La carta de vins és, com no podria ser d’una altre manera, també molt seleccionada, amb pinzellades desconegudes que cal tastar.

Situat a prop del Mercat del Clot, en un carrer peatonal, el restaurant està ubicat a una cantonada,  és petit,  senzill i acollidor, de poques taules on es convida a disfrutar sense preses. Es pot acabar amb un gintònic, premium evidentment i preparat amb destresa, i una llarga conversa sobre restaurants, cuiners i descobriments gastronòmics.

Recomanat per veïns gourmets del Clot; els “forasters” trobaran una bona excusa per desplaçar-s’hi. Abstenir-se aquells qui “qualsevol cosa ja els hi va bé”.

Marlen Tastets
C/del Clot, 75
08018 – Barcelona
Telf 93265 53 43 (dilluns tancat)

Comparteix: