Com en el seu moment va passar amb la cuina Nikkei, ara la cuina mexicana reivindica el seu lloc a la restauració de Barcelona, i si, com en aquest cas, és bona i divertida, benvinguda sigui. Pikio Taco només fa un parell de mesos que aparegut al carrer Còrsega, darrere d’un cartell molt convencional però lluny d’un restaurant de menú, s’hi amaga una divertida taqueria (amb permís de La Taqueria). Per més pistes, es situa davant del Generator Hostel i no és casual, sinó una trampa molt suggerent pel client jove que busca una opció econòmica (i ho deu saber molt bé el propietari, ja que ho és dels dos negocis).

tacos pikio taco barcelonaLocal petit, urbanita i però amb tocs mexicans. La base és metropolitana: parets de totxana, terra de ceràmica vermella, mobiliari d’aspecte industrial i instal·lacions vistes. La decoració és mexicana: verges, ciris, ceràmica… Els grafitis són el nexe d’unió, perquè si bé Zosen Bandido viu des de fa molts anys a Barcelona, els seus dibuixos i sobretot, el seu color ens transporten rapidament.

La carta també reflecteix aquesta fusió. El taco és el menjar de carrer per excel·lència, ja que és fàcil de preparar, de transportar i es pot menjar amb els dits amb dues o tres queixalades. Aquí ens els preparen amb prod uctes autènticament mexicans. Finalment la proposta és actual: en podem trobar de salmó, de mole però amb formatge eta o una opció vegetariana com el de bolets. Fins a sis opcions diferents a 2,5 €, fins i tot, un dolç per postres, amb maduixa i xocolata, i les podem nachos pikio taco barcelonaacompanyar amb tres variants de salses gradualmentpicants. Abans sempre podem picar uns nachosclàssics o amb mango(4,5 €). Per beure des de aigües fresques de diferents sabors a una margarita frozen, passant, es clar, per les micheladas. Per acabar un mezcal o un tequila pels més agosarats.

Una bona opció divertida i informal per fer un mos amb amics o companys al sortir de la feina. Aquells qui tingueu un bon davallant és imprescindible demanar nachos, ja que la ració és generosa, els tacos són dues mossegades llamineres i pot fer que la comanda no tingui fi.

Pikio Taco Barcelona
Carrer de Còrsega, 376
08037 Barcelona
Tel 934 57 32 52

Comparteix: