Durant aquestes darreres setmanes us hem estat presentant la nova imatge del blog i algunes noves seccions, com el mapa; tot això per intentar facilitar-vos més la vostra tria. Amb aquesta idea estem treballant amb BcnRestaurantes.com perquè quan al blog trobeu aquell restaurant que us encaixa podeu fer la reserva des del nostre article però a través de la seva web.

Segurament molts de vosaltres ja utilitzeu o heu provat de reservar per alguna d’aquestes webs. Per què BcnRestaurantes.com és la que preferim? Perquè és l’única que ens ofereix guardar una taula en català. La nostra aposta per escriure un blog en la nostra llengua sempre ha estat clara, en forma i en contingut, així que ens agrada utilitzar eines que també parlin la nostra mateixa llengua. Només cal clicar sobre l‘opció d’idioma i podrem canviar-ho rapidament. Reservar via la seva web ens ofereix sobretot dos avantatges: poder filtrar entre més de 1.000 restaurants en el cas que no trobeu al blog res que us encaixi i poder reservar veient totes les opcions de dies i hores que se’ns ofereix. I sobretot, finalment, quan ho tinguem clar, poder-ho fer en aquell mateix instant, sense estar pendent dels horaris del restaurant.

Mentre treballem per poder oferir-vos aquest servei us volem recomanar BcnRestaurantes.com. Ells també han renovat la seva imatge. Ara és més àgil, més intuïtiva, més senzilla i apte per tots els nostres dispositius. Tot i així segueix fidel a la seva filosofia, reunir els millors restaurants en el seu portal a més d’oferir-nos descomptes per alguns d’ells. I si us fa mandra sortir de casa o preferiu veure una bona pel·lícula i no fer res Deliverum.com és la seva germana i ens ofereix menjar de molts restaurants de Barcelona a domicili.

Ben aviat més novetats al blog!

Comparteix: