No a tothom li agraden les innovacions culinàries, ni la cuina de contrastos o la que mescla diferents orígens i no per això ha de quedar condemnat a restaurants d’estovalles de quadres, porro i cullera. Per aquells que us heu sentit identificats amb aquesta primera frase, us presentem el Restaurant Carlitos: al capdavant del projecte dos germans: Carlos i Javi; als fogons Ruben Ortí.

Situat al carrer Calvet, ens trobem amb un local informal, de taules altes i tamborets, amb un cert aire provençal fruït dels arrambadors blancs a conjunt amb els seients, algun que un altre mirall antic i les làmpades, de ferro forjat amb pantalles vermelles… L’obra vista, la barra i la pissarra donen al local el punt despreocupat. Una mescla estranya que no el farà portada de la revista AD, però que en conjunt és acollidor.

De la mateixa manera, la seva cuina no guanyarà una estrella ni serà el blanc de les crítiques gastronòmiques d’avantguarda, però ofereix una oferta més que correcte, una carta amplia amb propostes aptes per tots els públics i un servei ràpid i atent. Per picar tenim anxoves (2 €/u), croquetes (1,95 €/u), patates braves (5 €) però destacaríem els daus d’albergínia arrebossada amb salsa romesco (8 €), per continuar el wok d’ànec Pequín (10,70 €) i per acabar els daus de filet amb crema de foie (14,90 €). I per postres? Un que trobem a moltes cartes, però no per això menys deliciós: el pa amb xocolata, oli i sal (4,50 €). Carta de vins a copes i per ampolles amb un apartat específic a vins de temporada. Al migdia ofereix un menú de 13,50 € que per la zona, no està gens malament i té un reservat per fins a 20 persones.

anec pequin restaurant carlitos croquetes restaurant carlitos

Per si esteu per la zona i voleu picar alguna cosa per sopar, ja sigui entre dos, amb amics, sortint de la feina o de compres amb la teva mare. No és una meca per foodies, hipsters, crítics o instagramers (cosa que en aquests temps també és d’agrair), val la pena una visita però potser no un desplaçament.

Restaurant Carlitos
C/ Calvet, 50
08021 – Barcelona
telf. 93 125 46 36 (tancat dilluns nit i diumenge)
www.restaurantecarlitos.com

Comparteix: