Si el mític restaurant Shanghai decideix obrir un apèndix en forma de taverna a preus mes assequibles, la visita es imprescindible per els amants del menjar xinès de qualitat.

El Kao Dim Sum és d’un disseny senzill, elegant i sobri. Amb un cert aire de taverna, però més pròxima i fresca gracies a l’elecció dels colors clars i la il·luminació càlida. Disseny agradable i sense corre cap risc.

La carta en canvi ens ofereix algun plat més sorprenent com un biquini d’ànec pequin (8,5€). Mitja carta l’ocupen els dim sum, variats en tipus de farcit i en de cocció però tots  d’una qualitat excel·lent. En destacariem els nems vietnamites (amb permís de la cuina xinesa 9€) i els sao mai de gambes, de gamba vermella (10€), els primers són dues unitats i els segons tres, com la resta de dim sum. A l’altra mitja hi trobem una varietat ben escollida per completar l’oferta: els espinacs saltejats són els mateixos que els del Shangai, impresionants (8€); hi trobem també fideus, arrossos i algun platet de carn.

Al peu del canó de sala Meilan Kao, filla de Josep Maria Kao que regenta el Shanghai. Ella ens guiarà per la carta, es nota que s’ha mogut pel mon del màrqueting i sap vendre molt bé el seu producte, així que atens si no volem que ens faci la tria. El seu germà Luis s’encarrega dels vins amb col·laboració d’Uvas Felices, el vi a copes ens el serveixen amb ampolles format màgnum.

We love Dim Sum és el seu eslògan, així que per tots els enamorats dels dumplings amb la cartera plena, perquè atipar-se costa uns diners.

Kao Dim Sum
Carrer del Bisbe Sivilla, 48
08022 – Barcelona
Telf. 93417 30 64
http://www.kaodimsum.com

Comparteix: