La setmana passada vam tenir el plaer d’assistir a l’event de Fripan que de les mans del xef Isma Prados i amb la col•laboració de Reimagine Food ens presentaven 5 receptes estiuenques i equilibrades, on el pà es combinava amb altres elements per tenir en un sol àpat una bona representació dels nutrients que necessitem al dia.

El local on ens vam trobar era l’Espai BoiSa. Al voltant d’una cuina molt ben adaptada per al showcooking vam aprendre sobre pa i nutrició. Després vam degustar les preparacions i gaudir del petit però encantador pati. De la recepta de Focaccia amb salmó i tzatki i l’Hummus de pèsols amb alvocat i pa polar en podeu trobar una versió similar que incorpora el salmó i l’hummus de pèsols al Restaurant Flax and Kale.

fripan i triemrestaurant fripan i triemrestaurant4

Acompanyant indispensable a la taula dels nostres avis, el pa ha viscut ens els darrers anys un càstig de mans de les dietes hipocalòriques, super proteiques i ja no parlem d’aquelles que eviten aliments processats. Més recentment però, els forns envaeixen els nostres carrers i molts d’ells, com Fripan, aposten per pans nutricionalment més complerts, combinacions de cereals molt més riques, recuperació de farines orgàniques i alguns amb més baixa aportació de gluten.

La mateixa aposta estan fent els restaurants, que ara ens ofereixen pans que ens recorden molt més a una elaboració tradicional, més gustosa i en un format de llesca, deixant enrere els panets…

Mentres elaborem el nostre pròxim post sobre TimesBurg (on també es pot triar el pà que acompanyarà la nostra hamburguesa) us recordem que podeu consultar els restaurants d’entrepans al nostre blog.

Salut!

Comparteix: