Avui en dia ens és necessari etiquetar. Dir d’un restaurant que és bo i prou no és suficient. I definir només la seva cuina tampoc. L’oferta és tan variada que cal poder encaixar aquella opció en una tipologia que ens ajudi saber quan i sobretot, amb qui, aniríem. Copasetic pot presumir de moltes etiquetes: ecològic, plats per vegetarians, opcions sense gluten, cuina sense lactosa, menjar d’arreu del món i una oferta per totes les hores del dia, fins i tot entrada la nit. Des de brunch fins a còctels. Perquè Omar i Thery sostenen que “fer vida ecològica no vol dir no beure”. Així que aquí trobarem menjar i beguda a parts iguals.

Fent bandera de la seva actitud sostenible trobem un local fet artesanalment amb materials ecològics. Mescla de materials, mobiliari i decoració que aquí troben una nova vida, com les parets d’obra vista, les bigues i la fusteria antiga. Lluny de trobar un local sobrecarregat, tot és banyat per una pàtina blanca que li aporta frescor i naturalitat i que invita a entrar des de l’hora d’esmorzar (no apte pels més matiners). Invita el local i invita la carta, amb una àmplia oferta per fer un brunch, ja sigui més tradicional d’ous remenats amb diferents acompanyaments (7,50€) o de super aliments com uns ous amb kale (9,50€). També amb denominació d’origen ja sigui anglès, francès o grec que en aquest cas va acompanyat de formatge feta i iogurt amb mel i nous (8,50€). Per aquells qui preferiu un mos més lleuger també trobareu panqueuques o torrades (6/6,50€) així com cereals, quinoa o fruita.

Ous benedictSi us decidiu per l’hora de dinar les seves opcions són diverses i igualment apetitoses. Ous com els Benedict amb paó o gírgoles (9€), sandvitxos entre els quals destaquem el de pollastre de corral (7€), amanides o un deliciós saltat de quinoa i verdures (8,50€). Completen l’oferta les creps i diverses hamburgueses de peix, de carn o vegetariana de llegums, quinoa i verdures (9,80). Tots els plats degudament etiquetats per indicar-nos si són vegetarians, vegans o ho poden ser. Així com les opcions sense gluten. Adverteixen això si, que encara no estan preparats per al·lèrgies o intoleràncies severes, però que estan treballant per evitar la contaminació creuada. I el cafè 100% orgànic i de comerç just. Si amb tot això no us hem convençut de la seva implicació amb l’entorn, a més us expliquem que podeu comprar un cafè o un sandwich solidari, per un preu simbòlic, ells el faran arribar a la gent que ho necessiti.

Malgrat tot el que us hem explicat no us ha temptat, potser us vindrà de gust un dels seus còctels, clàssics i alguna versió més actual que sempre podeu combinar amb algun dels seus aperitius com uns nachos o humus ecològic (5,5€) que a part d’ajudar-vos a fer coixí, ajuda amb els remordiments de consciència (encara que eco no signifiqui menys calòric).

Copasetic
Diputació, 55
08015 Barcelona
Tel 935 32 76 66 – Obert tots els dies (horaris a consultar)
www.copaseticbarcelona.com

Comparteix: