Can Cisa és una bodega de barri, l’autèntica, la de les botes i vi a granel… Però amb diferències:  aquí hi ha més de 300 referències i totes de vins naturals o biodinàmics triats per Joan València; i a més, ho podem acompanyar d’un mos, perquè en el local adjunt hi trobem els germans Colombo, Max i Stefano.

Doncs si, el Xemei té un germà petit, més canalla, més rebel, més contestatari. Que reivindica el producte més pur, menys contaminat com el vi que acompanya als seus plats (millor dit, són els plats que acompanyen el vi). Una carta de tapes, amb una primera part més lleugera (per acompanyar un vermut) d’olives, seitons i secallona, seguida d’una part amb més cos, tots amb segell venecià, així hi trobarem uns musclos al vapor (però amb alfàbrega), micuits, burrates i zamburinyes (potser un pèl especiades) i clàssics de la carta del Xemei, el tàrtar és una aposta segura. Els postres bons, fins i tot divertits amb una xocolata amb aparença de botifarra negra.

Aquesta indisciplina la trobem també en el local, amb aquest aire una mica desacurat, on tot s’hi val, fins i tot pintar a les parets, una taverna de port del Born on el servei ha passat un càsting molt acurat. Deixeu-vos aconsellar per la sumiller, una “enfant terrible” dels vins.

Per tots aquells que busquen la puresa en els vins (i que no toleren els sulfits), sopar amb amics, picar alguna cosa passejant pel Born. Pels amants de la cuina reposada, dels locals tranquils i dels restaurants d’estovalles, tenim altres recomanacions.

Bar Brutal
C/ De la Princesa, 14
08003 – Barcelona
Telf. 93319 98 81
www.cancisa.cat

Comparteix: