Si un baixa pel carrer Urgell li sorprendrà veure una nova terrassa, amb un aire fresc i decoració vintage, aquest local és el nou espai de moda de la zona, Labarra Barna.

Quan hi entrem crida l’atenció la dimensió del local; amb una gran barra a l’esquerra on prendre uns pinxos o acompanyar l’espera amb una copa de vi, davant s’hi obre un gran espai on es disposen taules amplies i disperses. La decoració ens podria fer pensar que ens trobem en un lloc de cuina de km0 o proximitat, però no, les al·lusions als materials naturals, colors refrescants, les llamperes de vímet o les reixes de gallina nomes segueixen una tendència a la decoració rústica i als decapats.

Al igual que la carta, tapes o racions que segueixen totalment les tendències actuals, desde pinxos (de 2,46€ a 4,80€) amanides (sobre els 9€), carns a la brasa (15€ preu mig), hamburgueses (12€ preu mig) i els clàssics per picar, “pimientos de Padrón” (5,50€), bunyols cremosos de patata i bacallà (8,75€), sonsos de Blanes (6,75€)  o uns ous estrellats en varies versions. Destacable l’steak tàrtar (15,78€). Oferta molt amplia i ajustada de preu, així com la carta de vins. El servei desbordat i lent en hores punta, però amable malgrat el caos evident.

Una bona opció per un sopar amb amics, sobretot per aquells que es sorprenen amb un local “mono” però sense pretensions. També tenen Labarra Cugat a Sant Cugat. Ofereixen la possibilitat take away” per si volem emportar-nos qualsevol plat de la carta.

Labarra Barna
Carrer Comte Urgell, 240
08036 – Barcelona
Telf. 93532 76 14
http://www.labarra.cat

 

Comparteix: